Can dostlar köpek parkı sahipsiz kaldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan "Can Dostlar" köpek parkı, vatandaşların tercih etmemesi nedeniyle sahipsiz ve bakımsız kaldı.

+1
Haber albümü için resme tıklayın

Köpek sahipleri için özgürce dolaşabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir alan olarak tasarlanan “Can Dostlar” köpek parkı, zamanla ilgisizlikten dolayı terk edildi. Özellikle bazı duyarsız köpek sahiplerinin köpeklerinin dışkılarını parkta bırakması sebebiyle sağlıksız ortam oluşunca, diğer köpek sahipleri de kendi can dostlarını parka getirmez oldu. Zamanla tercih edilmemeye başlanan ve sahipsiz kalan park ise bakımsız kaldı. Nevzat Biçer Parkı’nın yan tarafında bulunan köpek parkının şu anki bakımsız halinin şehir merkezine yakışmayan bir görüntü olduğunu ifade eden vatandaşlar ise yetkililerden parkın düzenlenmesi konusunda yardım isterken, parkı kullanan evcil hayvan sahiplerinin de çevreye duyarlı olmalarını istedi.

11 Tem 2023 - 09:47 Aydin- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Söke Ekspres Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Söke Ekspres Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Söke Ekspres Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Söke Ekspres Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.