Söke’nin sorunları masaya yatırıldı

Söke Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bir araya gelen borsa ve esnaf odalarının başkanları ilçenin sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları aradı.

YAŞAR BAŞKURT
YAŞAR BAŞKURT Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Söke Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Söke Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Nejat Sağel, Meclis Başkanı Ali Özdericioğlu, Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, Meclis Başkanı Yusuf Çam, Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş ile esnaf odalarının başkanları katıldı.

SÖKEMİZ İÇİN TOPLANDIK

Söke Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz bu toplantıda ilçemizin güncel sorunları ve çözüm önerilerini konuşacağız. Sökemiz için Oda Başkanları olarak sorunlarımızı tespit edip çözümleri için birlikte karar almamız ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bugün bunun için toplandık Tüm Başkanlarıma katılım sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

SORUNLAR ANKARA’YA TAŞINACAK

Daha sonra toplantıda söz alan oda ve borsa başkanları ilçenin gündemini oluşturan, Mimarlık Fakültesinin son durumu, Sökeye Koroner Yoğun Bakım Servisi ve Kalp Damar Cerrahi Polikliniği açılması, Devlet Hastanesi Binası İhtiyacı, Erkek Öğrenci Yurtlarının açılması, Novada Kavşağı ve Köprülü Alt Geçit çalışması, Fen Lisesi İhtiyacı ve Sökenin İl olma konularıyla ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Başkanlar toplantı sonunda, Söke’nin sorunlarını kalabalık bir heyetle Ankara’ya ve ilgili bakanlıklara taşıma kararı aldılar. 

04 Eki 2023 - 10:21 Aydin/ Söke- Gündem

Muhabir  Yaşar Başkurt


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Söke Ekspres Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Söke Ekspres Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Söke Ekspres Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Söke Ekspres Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

MARADONA - Bırakın il olma hayalini.köyden farkımız yok.kira fiyatlarının vicdansızca arttırıldığı bir yere üniversite açılması akıl karı değil.öğrenciler bu fiyatlara nasıl okusun?sökeden fabrikaların gittiğini hayal edin.koca köyden farkı kalmaz.ev sahipleri biraz mantıklı hareket etmeli.insanları mağdur etmemeli.yoksa söke bir adım öteye gidemez

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ekim 02:03
01

A.a. - söke de kalp damar cerrahisi poliklinıği ve çok ilgili bir hekim mevcut,il olma çok ütopik.novada battı çıktısı ve fen lisesi acil hatta geç kalınmış bir hizmet

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 04 Ekim 13:43