AK Parti Söke sahada

AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetimi ilçede ki esnafları ziyaret etti. Ziyarette gündem yerel seçimler oldu.

Murat Sülünoğlu
Murat Sülünoğlu Tüm Haberleri
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Yerel seçime aylar kala partilerin saha çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer ve yönetimi ilçede çalmadık kapı sıkmadı el bırakmıyor. Basmacılar ve İstasyon Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Gürer ve yönetimi, yerel seçim üzerine esnaflarla istişarelerde bulunarak, vatandaşların sorun ve isteklerini dinlediler.

Esnaf ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Gürer, saha ziyaretlerinin hız kesmeden devam ettiğini ve gece gündüz demeden vatandaşın sorunlarını dinlediklerini belirtti.

# Söke

16 Kas 2023 - 11:02 Aydin/ Söke- Siyaset

Muhabir  Murat Sülünoğlu


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Söke Ekspres Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Söke Ekspres Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Söke Ekspres Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Söke Ekspres Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.